Επικοινωνία: +306947447407

Κριτικές

Testimonials

Γιώργος & Γεωργία

Δεν μπορούμε να σας ευχαριστήσουμε αρκετά για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που μας προσφέρατε! Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι από τη φωτογράφηση του γάμου μας. Από τη στιγμή που σας συναντήσαμε, είμασταν σίγουροι για τον επαγγελματισμό σας.

Οι καλεσμένοι μας μας έλεγαν πόσο επιδέξια καταγράψατε αυτές τις φωτογραφίες χωρίς να καταλάβουμε ότι ήσασταν εκεί. Αγαπάμε τη δουλειά σας, αλλά και τη διασκέδαστική προσωπικότητάς σας. Ευχαριστούμε για την αποτύπωση των πιο όμορφων μας στιγμών, του γάμου μας!

Έδεσσα, Πέλλα
Wedding Photography Reviews

Άγιος Παντελεήμονας - Φλώρινα

Καλλιτεχνική Φωτογράφιση Γάμου

Σας ευχαριστούμε για τις καταπληκτικές φωτογραφίες, μείναμε έκπληκτοι με την καλιτεχνική ποιότητα των φωτογραφιών τ γάμου μας.
Τα στιγμιότυπα είναι σίγουρα όμορφα, κατάφεραν να απαθανατίσουν την μοναδική ατμόσφαιρα.
Κάθε φορά που ρίχνουμε μια ματιά στα ψηφιακά άλμπουμ γάμου μας θυμίζουν το συναίσθημα, το γέλιο και τη διασκέδαση της ημέρας.

GST 3236

Χρήστος & Νεκταρία

Ήταν μια πραγματικά μαγική μέρα – για πρώτη φορά στη ζωή μου, δεν μπορώ πραγματικά να βρω τις λέξεις για να την περιγράψω.
Ωστόσο, χάρη στο Θωμά και το Βαλάντη, έχουμε τις φωτογραφίες για να το θυμόμαστε όλα. Ο Βαλάντης έχει ένα απίστευτο ταλέντο, είναι ένας θαυμάσιος φωτογράφος, ναι, αλλά περισσότερο από αυτό, μια υπέροχη ψυχή. Οι φωτογραφίες μας είναι εξαιρετικές και θα τους θαυμάζουμε για το υπόλοιπο της ζωής μας…

Ευχαριστούμε!

GEO0935