Επικοινωνία: +306947447407

Προσφορά Φωτογράφησης Γάμου

Προσφορά Φωτογράφησης Γάμου

Αφού φτάσαμε ως εδώ και  σας άρεσε η ματιά μας, πρέπει να σας κάνουμε μια προσφορά πολύ ελκυστική ούτως ώστε να μείνετε πλήρως ευχαριστημένοι.

H πιο όμορφη στιγμή της ζωής σας αξίζει να αποτυπωθεί με τον καλύτερο τρόπο.

Η Προσφορά Φωτογράφησης Γάμου μας περιλαμβάνει:

• Φωτογράφηση της προετοιμασίας σας.

Καλύπτουμε φωτογραφικά όλες τις ιδιαίτερες στιγμές στο σπίτι του γαμπρού και νύφης. Θα σας φωτογραφίσουμε με τους γονείς, τους συγγενείς και τους φίλους σας. Θα αποτυπώσουμε μέσα απο την ιδιαίτερη ματιά μας όλα τα όμορφα γεγονότα, τα ήθη και τα έθιμα, αλλά και την γλυκιά αναμονή μέχρι την ώρα του μυστηρίου.

• Φωτογράφηση και βιντεοσκόπηση του μυστηρίου.

Ένας φωτογράφος και ένας βιντεογράφος μας, θα καλύψουν επαγγελματικά όλο το μυστήριο του γάμου απαθανατίζοντας διακριτικά τις πιο συγκινητικές στιγμές σας.

• Οικογενειακή φωτογράφηση μετά την εκκλησία.

Οι καθιερωμένες οικογενειακές φωτογραφίες με τους γονείς σας αλλά και συγγενείς που παρίστανται στη χαρά σας.

• Καλλιτεχνική φωτογράφηση και βιντεοσκόπηση του ζευγαριού.

Θα σας προτείνουμε κατά την συζήτηση μας πριν τον γάμο, τα μέρη που πιστεύουμε ότι σύμφωνα με τις συνθήκες και  την ώρα της φωτογράφησης – βιντεοσκόπησης , θα μας δώσουν το καλύτερο αποτέλεσμα. Φυσικά θα αποφασίσουμε μαζί το είδος που σας ταιριάζει απόλυτα.

• Φωτογράφηση και βιντεοσκόπηση της δεξίωσης.

Η δεξίωση είναι η ώρα της διασκέδασης και της χαλάρωσης της ημέρας του γάμου. Εμείς θα φροντίσουμε να καταγράψουμε με τον επαγγελματικό μας εξοπλισμό όλα τα σημαντικά στιγμιότυπα του πάρτι. Η παραμονή μας στο κέντρο θα είναι όχι μόνο την πρώτη ώρα στην κοπή της τούρτας και τους πρώτους χορούς, αλλά και επιπλέον μια ώρα (σύνολο 2 ώρες).

Σας παραδίδουμε: 

• Δημιουργία Full HD Highlights Video διάρκειας περίπου 4-5 λεπτών με τα ποιο όμορφα στιγμιότυπα της ημέρας του γάμου με free license music για ανέβασμα στα social media .

• Δημιουργία Full HD Storytelling Video διάρκειας περίπου 15-25 λεπτών της ιστορίας του γάμου,  επενδεδυμένου με όμορφη μουσική υπόκρουση.

• Όλες οι φωτογραφίες επεξεργασμένες χρωματικά και στην μέγιστη ανάλυση, για να αναδείξουν με την οπτική μας την ιδιαίτερη αυτή στιγμή σας.

• Όλες οι φωτογραφίες και σε ανάλυση ειδικά για την χρήση τους σε social media (facebook, instagram κ.τ.λ.).

• Σχεδίαση ψηφιακού άλμπουμ με 25 σαλόνια.

Τιμή Πακέτου Προσφοράς 999€

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας με τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας ή καλέστε μας στο +306947447407 για να κλείσετε την Προσφορά Φωτογράφησης Γάμου!

Σας προσφέρουμε την άριστη ποιότητα στην πιο ανταγωνιστική τιμή.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας για να μείνουν οι αναμνήσεις σας αναλλοίωτες στο χρόνο με την ποιότητα, την καλλιτεχνική ματιά και τον επαγγελματισμό του G-studio Wedding Photography.